Naruto:Story Started
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Přiběh začal

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Kancelař šefa hakai no sekai

Goto down 
5 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorZpráva
Yuutakata Haruka
Šéf Hakai no Sekai (S-rank)
Yuutakata Haruka

Poèet pøíspìvkù : 228

Kancelař šefa hakai no sekai - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Kancelař šefa hakai no sekai   Kancelař šefa hakai no sekai - Stránka 2 EmptySun Aug 28, 2011 2:12 pm

"jdem do konohy řekl jsem" a postavím jí před dveře
Návrat nahoru Goto down
https://story-start.superforo.net
Shizuka Yoru
Hakai no Sekai (S-rank)
Shizuka Yoru

Poèet pøíspìvkù : 182

PříspěvekPředmět: Re: Kancelař šefa hakai no sekai   Kancelař šefa hakai no sekai - Stránka 2 EmptySun Aug 28, 2011 2:13 pm

"Máš štěstí!" Narovnala jsem si oblečení.
Návrat nahoru Goto down
Yuutakata Haruka
Yuutakata Haruka

PříspěvekPředmět: Re: Kancelař šefa hakai no sekai   Kancelař šefa hakai no sekai - Stránka 2 EmptySun Aug 28, 2011 2:23 pm

"dem " otažu se a vstanu z křesla a navléknu obojek vlkovi a přijdu k shiz a čekám
Návrat nahoru Goto down
Shizuka Yoru
Hakai no Sekai (S-rank)
Shizuka Yoru

PříspěvekPředmět: Re: Kancelař šefa hakai no sekai   Kancelař šefa hakai no sekai - Stránka 2 EmptySun Aug 28, 2011 2:25 pm

"Tak fajn, ale příště si mě nespleť s vlkem!" otevřela jsem dveře a vyšla jsem.
Návrat nahoru Goto down
Yuutakata Haruka
Yuutakata Haruka

PříspěvekPředmět: Re: Kancelař šefa hakai no sekai   Kancelař šefa hakai no sekai - Stránka 2 EmptySun Aug 28, 2011 2:28 pm

"dobře" usměju se mile a vyšel jsem za shiz (přesun)
Návrat nahoru Goto down
Kenta´shi
Hakai no Sekai (S-rank)
Kenta´shi

Poèet pøíspìvkù : 139

PříspěvekPředmět: Re: Kancelař šefa hakai no sekai   Kancelař šefa hakai no sekai - Stránka 2 EmptyFri Sep 02, 2011 7:27 pm

Prišiel som do kanclu a porozhliadol som sa. Samozrejme! Zasa tu nieje. Určite sa niekde fláka ako ho poznám. Poviem a sadnem mu do kresla a začnem sa mu hrabať v stole. Hmm.. nejaké papiere, úchylné časopisy, samé debiliny. Poviem a radšej sa presuniem na oveľa pohodlnejší gauč. Chvíľu som čakal ale potom ma to omrzelo. Wuááá tu je ale nudaa! Keby tu aspoň nechá nejaký lístok alebo niečo kam ten trkvas ide. Poviem naštvane a chytím sa za hlavu. Chcelo by to nejaké baby... ale žiadne tu niesu. Povzdychnem si. Čakal som ďalej a dúfal že sa tu konečne niekto objaví.
Návrat nahoru Goto down
Shizuka Yoru
Hakai no Sekai (S-rank)
Shizuka Yoru

PříspěvekPředmět: Re: Kancelař šefa hakai no sekai   Kancelař šefa hakai no sekai - Stránka 2 EmptySat Sep 03, 2011 5:57 pm

Přišla jsem do sídla. Nakoukla jsem dovnitř. Tak ještě se nevrátil. Co tam může dělat?! Otočila jsem se na podpatku a odešla jsem tak rychle jak jsem se objevila.
Návrat nahoru Goto down
Shizuka Yoru
Hakai no Sekai (S-rank)
Shizuka Yoru

PříspěvekPředmět: Re: Kancelař šefa hakai no sekai   Kancelař šefa hakai no sekai - Stránka 2 EmptySun Sep 11, 2011 7:57 am

Znovu jsem se objevila v kanceláři šéfa. "Zase tu není!" povzdechla jsem si. Všimla jsem si neznámého člověka. "Kdo jsi ty?" přimhouřila jsem oči a sledovala jsem ho.
Návrat nahoru Goto down
Kenta´shi
Hakai no Sekai (S-rank)
Kenta´shi

PříspěvekPředmět: Re: Kancelař šefa hakai no sekai   Kancelař šefa hakai no sekai - Stránka 2 EmptyMon Sep 12, 2011 1:38 pm

Na tvári sa mi objavila kvapka. Ehh, Shizu-chan. Dočasní výpadok pamäti? Spýtam sa ironicky a nechcelo sa mi veriť, že si ma nepamätá. Zo šuplíka som vytiahol úchylní časopis ktorý bol pravdepodobne šéfov a natiahol som ruku pred seba. Druhou rukou som ukázal na časopis ktorý som držal. O tomto si vedela? Šéf je zvrhlík. Zasmial som sa.
Návrat nahoru Goto down
Shizuka Yoru
Hakai no Sekai (S-rank)
Shizuka Yoru

PříspěvekPředmět: Re: Kancelař šefa hakai no sekai   Kancelař šefa hakai no sekai - Stránka 2 EmptyMon Sep 12, 2011 4:20 pm

"Ježíši, promiň!" vzpomněla jsem si. Podívala jsem se na časopis. Pousmála jsem se. "No nemyslím, že jen šéf je zvrhlík, co?" dívala jsem se na něj.
Návrat nahoru Goto down
Kenta´shi
Hakai no Sekai (S-rank)
Kenta´shi

PříspěvekPředmět: Re: Kancelař šefa hakai no sekai   Kancelař šefa hakai no sekai - Stránka 2 EmptyMon Sep 12, 2011 4:29 pm

Zasmial som sa. Nieje to trestné! Poviem a vyplazím na ňu jazyk. Začnem si čítať časopis a občas pozriem na Shiz. Umm.. Poviem zamyslene a úchylne sa na ňu pozriem. Potom časopis vyhodím do vzduchu a bleskurýchlo poskladám pečate. Katon: Gōkakyū no Jutsu Na časopis vypľujem malý oheň a vo vzduchu spálim časopis. Na zem dopadne iba popol. Usmejem sa a pohodlne sa rozvalím do kresla a furt som čumel na Shiz. Stále som sa priblblo usmieval.
Návrat nahoru Goto down
Shizuka Yoru
Hakai no Sekai (S-rank)
Shizuka Yoru

PříspěvekPředmět: Re: Kancelař šefa hakai no sekai   Kancelař šefa hakai no sekai - Stránka 2 EmptyMon Sep 12, 2011 4:37 pm

Zamračeně jsem se na něj dívala. "Není to trestné, ale ten časopis by mohl bejt s opačným pohlavím." tentokrát jsem na něj vyplázla jazyk já. "Co se tak divně na mě díváš?"
Návrat nahoru Goto down
Kenta´shi
Hakai no Sekai (S-rank)
Kenta´shi

PříspěvekPředmět: Re: Kancelař šefa hakai no sekai   Kancelař šefa hakai no sekai - Stránka 2 EmptyMon Sep 12, 2011 4:39 pm

Jo, tak ty takto. Poviem a zasmejem sa. Nič, len ti to dnes sekne. Poviem a usmejem sa. V skutočnosti som ju zvliekal pohľadom.
Návrat nahoru Goto down
Shizuka Yoru
Hakai no Sekai (S-rank)
Shizuka Yoru

PříspěvekPředmět: Re: Kancelař šefa hakai no sekai   Kancelař šefa hakai no sekai - Stránka 2 EmptyMon Sep 12, 2011 4:40 pm

"A já myslela, že řekneš, abych si ty zbytečné věci svlíkla." zasmála jsem se. Na to první jsem mu už neodpověděla.
Návrat nahoru Goto down
Kenta´shi
Hakai no Sekai (S-rank)
Kenta´shi

PříspěvekPředmět: Re: Kancelař šefa hakai no sekai   Kancelař šefa hakai no sekai - Stránka 2 EmptyMon Sep 12, 2011 4:42 pm

Mno ano, to by bolo pekné. Vyplazím jazyk. Pozrel som sa na ňu. Pousmial som sa. Ak chceš, pomôžem ti. Zasmial som sa.
Návrat nahoru Goto down
Shizuka Yoru
Hakai no Sekai (S-rank)
Shizuka Yoru

PříspěvekPředmět: Re: Kancelař šefa hakai no sekai   Kancelař šefa hakai no sekai - Stránka 2 EmptyMon Sep 12, 2011 4:51 pm

"To by šlo." řekla jsem provokativně.
Návrat nahoru Goto down
Kenta´shi
Hakai no Sekai (S-rank)
Kenta´shi

PříspěvekPředmět: Re: Kancelař šefa hakai no sekai   Kancelař šefa hakai no sekai - Stránka 2 EmptyMon Sep 12, 2011 4:53 pm

Prišiel som k nej a chytil som ju za tričko. Ruky hore. Poviem a zasmejem sa. Čakal som či mi jednu vrazí.
Návrat nahoru Goto down
Shizuka Yoru
Hakai no Sekai (S-rank)
Shizuka Yoru

PříspěvekPředmět: Re: Kancelař šefa hakai no sekai   Kancelař šefa hakai no sekai - Stránka 2 EmptyMon Sep 12, 2011 4:56 pm

Přemýšlela jsem jestli mu mám vrazit jednu, ale zrovna se mi nechtělo. Ruky jsem tedy pomalu dávala hore. Myslela jsem si, že to stejně neudělá.
Návrat nahoru Goto down
Kenta´shi
Hakai no Sekai (S-rank)
Kenta´shi

PříspěvekPředmět: Re: Kancelař šefa hakai no sekai   Kancelař šefa hakai no sekai - Stránka 2 EmptyMon Sep 12, 2011 5:01 pm

Chvíľu som neveril že to urobila ale potom som len pomykal plecami. Tričko som jej teda dal dole. Vyplazil som jazyk. Potom som radšej urobil krok dozadu aby mi jednu nevrazila.
Návrat nahoru Goto down
Shizuka Yoru
Hakai no Sekai (S-rank)
Shizuka Yoru

PříspěvekPředmět: Re: Kancelař šefa hakai no sekai   Kancelař šefa hakai no sekai - Stránka 2 EmptyMon Sep 12, 2011 5:03 pm

Překvapeně jsem se na něj dívala. "J-já nemyslela, že to uděláš..." trošičku mi zčervenaly líčka. Natáhla jsem ruku, aby mi to tričko vrátil.
Návrat nahoru Goto down
Kenta´shi
Hakai no Sekai (S-rank)
Kenta´shi

PříspěvekPředmět: Re: Kancelař šefa hakai no sekai   Kancelař šefa hakai no sekai - Stránka 2 EmptyMon Sep 12, 2011 5:05 pm

Čo ma nepoznáš? Vyplazil som na ňu jazyk. Pozrel som na tričko v mojej ruke. Chvíľu som rozmýšľal či jej ho dám. Ale nakoniec som sa rozhodol, že budem vyjednávať. Čo za to? Spýtal som sa a pozdvihol som obočie.
Návrat nahoru Goto down
Shizuka Yoru
Hakai no Sekai (S-rank)
Shizuka Yoru

PříspěvekPředmět: Re: Kancelař šefa hakai no sekai   Kancelař šefa hakai no sekai - Stránka 2 EmptyMon Sep 12, 2011 5:08 pm

"Co bys tak chtěl?" opřela jsem se o šéfův stůl.
Návrat nahoru Goto down
Kenta´shi
Hakai no Sekai (S-rank)
Kenta´shi

PříspěvekPředmět: Re: Kancelař šefa hakai no sekai   Kancelař šefa hakai no sekai - Stránka 2 EmptyMon Sep 12, 2011 5:09 pm

Umm.. Zamyslel som sa. Eééé ani neviem. Povedal som.
Návrat nahoru Goto down
Shizuka Yoru
Hakai no Sekai (S-rank)
Shizuka Yoru

PříspěvekPředmět: Re: Kancelař šefa hakai no sekai   Kancelař šefa hakai no sekai - Stránka 2 EmptyMon Sep 12, 2011 5:11 pm

"Tak mi vrať tričko."
Návrat nahoru Goto down
Kenta´shi
Hakai no Sekai (S-rank)
Kenta´shi

PříspěvekPředmět: Re: Kancelař šefa hakai no sekai   Kancelař šefa hakai no sekai - Stránka 2 EmptyMon Sep 12, 2011 5:12 pm

Nedám! Poviem a zaškerím sa, Pomaly som odišiel z kanclu aj s jej tričkom. Čakal som či sa po mne rozbehne.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Kancelař šefa hakai no sekai   Kancelař šefa hakai no sekai - Stránka 2 Empty

Návrat nahoru Goto down

Kancelař šefa hakai no sekai
Strana 2 z 4Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Les kolem sekai no hakai
» Pokoje hakai no sekai
» Potok kolem hakai no sekai
» Kancelaria šéfa Gozenu
» Izba zástupcu šéfa Gozenu

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto:Story Started :: RPG hra :: Sekai no hakai-