Naruto:Story Started
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Přiběh začal

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Pokoje hakai no sekai

Goto down 
+3
Kenta´shi
Shizuka Yoru
Yuutakata Haruka
7 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next
AutorZpráva
Shizuka Yoru
Hakai no Sekai (S-rank)
Shizuka Yoru

Poèet pøíspìvkù : 182

Pokoje hakai no sekai - Stránka 3 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokoje hakai no sekai   Pokoje hakai no sekai - Stránka 3 EmptyTue Sep 13, 2011 1:03 pm

Probrala jsem se. Posadila jsem se a opřela se o jednu ruku. Přikrývka mi sklouzla z horní části těla. Přimhouřenýma očima jsem se rozhlížela. Ještě jsem byla rozespalá.
Návrat nahoru Goto down
Kenta´shi
Hakai no Sekai (S-rank)
Kenta´shi

Poèet pøíspìvkù : 139

PříspěvekPředmět: Re: Pokoje hakai no sekai   Pokoje hakai no sekai - Stránka 3 EmptyTue Sep 13, 2011 1:12 pm

Po tom ako som sa umyl som vyšiel z kúpelne a videl som, že Shiz je už hore. Sadol som si vedľa nej na posteľ. Dobré ráno, Shizu-chan. Ako si sa vyspala? Spýtam sa s úsmevom na tvári. Nechceš niečo? Spýtam sa.
Návrat nahoru Goto down
Shizuka Yoru
Hakai no Sekai (S-rank)
Shizuka Yoru

PříspěvekPředmět: Re: Pokoje hakai no sekai   Pokoje hakai no sekai - Stránka 3 EmptyTue Sep 13, 2011 1:17 pm

"Eh?!" přikrývku jsem si dala kolem sebe a přidržovala jsem si ji. Nemohla jsem uvěřit k tomu, že jsem tu usnula. Chtěla jsem odejít až usne a nějak jsem zaspala i já. Podívala jsem se stranou a tváře jsem měla červené. Tohle se mi vůbec nelibí! Takhle počlapat mou image! pomyslela jsem si. (xD)
Návrat nahoru Goto down
Kenta´shi
Hakai no Sekai (S-rank)
Kenta´shi

PříspěvekPředmět: Re: Pokoje hakai no sekai   Pokoje hakai no sekai - Stránka 3 EmptyTue Sep 13, 2011 1:21 pm

Pozrel som sa na ňu. Čo je? Povedal som nechápavo. Vzdychol som si.
Návrat nahoru Goto down
Shizuka Yoru
Hakai no Sekai (S-rank)
Shizuka Yoru

PříspěvekPředmět: Re: Pokoje hakai no sekai   Pokoje hakai no sekai - Stránka 3 EmptyTue Sep 13, 2011 1:23 pm

"Nic." vyhrkla jsem hned. "Už mi odemkneš? Chtěla bych už jít."
Návrat nahoru Goto down
Kenta´shi
Hakai no Sekai (S-rank)
Kenta´shi

PříspěvekPředmět: Re: Pokoje hakai no sekai   Pokoje hakai no sekai - Stránka 3 EmptyTue Sep 13, 2011 1:25 pm

Mno jó, nebudem ťa tu držať ako vo väzení. Poviem smutno a podám jej kľúče. Tu máš. Dodám.
Návrat nahoru Goto down
Shizuka Yoru
Hakai no Sekai (S-rank)
Shizuka Yoru

PříspěvekPředmět: Re: Pokoje hakai no sekai   Pokoje hakai no sekai - Stránka 3 EmptyTue Sep 13, 2011 1:27 pm

Podezíravě jsem se na něj podívala. Klíče jsem si od něj nakonec vzala. "Co tak smutně?" už jsem se škrábala z postele a pomalu mířila do koupelny, kde jsem měla oblečení.
Návrat nahoru Goto down
Kenta´shi
Hakai no Sekai (S-rank)
Kenta´shi

PříspěvekPředmět: Re: Pokoje hakai no sekai   Pokoje hakai no sekai - Stránka 3 EmptyTue Sep 13, 2011 1:30 pm

To nič. Poviem a postavím sa a idem sa napiť. Potom ešte niekedy príď. Poviem a vyplazím jazyk.
Návrat nahoru Goto down
Shizuka Yoru
Hakai no Sekai (S-rank)
Shizuka Yoru

PříspěvekPředmět: Re: Pokoje hakai no sekai   Pokoje hakai no sekai - Stránka 3 EmptyTue Sep 13, 2011 1:32 pm

Oblíkala jsem se. "Jasně, jsem celá hrr abych jsem přišla." řekla jsem ironicky. Vlasy jsem si prohrábla a zapletla do copu.
Návrat nahoru Goto down
Kenta´shi
Hakai no Sekai (S-rank)
Kenta´shi

PříspěvekPředmět: Re: Pokoje hakai no sekai   Pokoje hakai no sekai - Stránka 3 EmptyTue Sep 13, 2011 1:33 pm

Prišiel som pri ňu. Keď tak prídem ja, a to bude horšie. Poviem a vyplazím jazyk.
Návrat nahoru Goto down
Shizuka Yoru
Hakai no Sekai (S-rank)
Shizuka Yoru

PříspěvekPředmět: Re: Pokoje hakai no sekai   Pokoje hakai no sekai - Stránka 3 EmptyTue Sep 13, 2011 1:35 pm

"Zkus to a nepřežiješ." řekla jsem kysele. Obešla jsem ho a šla ke dveřím. Klíč jsem strkala do zámku.
Návrat nahoru Goto down
Kenta´shi
Hakai no Sekai (S-rank)
Kenta´shi

PříspěvekPředmět: Re: Pokoje hakai no sekai   Pokoje hakai no sekai - Stránka 3 EmptyTue Sep 13, 2011 1:39 pm

Začal som sa smiať. Kľúč nebol ten správny. V podstate som ani sám nevedel kde je ten pravý. Čakal som na jej reakciu.
Návrat nahoru Goto down
Shizuka Yoru
Hakai no Sekai (S-rank)
Shizuka Yoru

PříspěvekPředmět: Re: Pokoje hakai no sekai   Pokoje hakai no sekai - Stránka 3 EmptyTue Sep 13, 2011 1:40 pm

Zamračila jsem se. Otočila jsem se na něj a probodávala ho pohledem. "Já chci klíč!"
Návrat nahoru Goto down
Kenta´shi
Hakai no Sekai (S-rank)
Kenta´shi

PříspěvekPředmět: Re: Pokoje hakai no sekai   Pokoje hakai no sekai - Stránka 3 EmptyTue Sep 13, 2011 1:43 pm

Ehm... Poškrabkal som sa na hlave. Neviem kde je... Poviem.
Návrat nahoru Goto down
Shizuka Yoru
Hakai no Sekai (S-rank)
Shizuka Yoru

PříspěvekPředmět: Re: Pokoje hakai no sekai   Pokoje hakai no sekai - Stránka 3 EmptyTue Sep 13, 2011 1:46 pm

"Dej mi ten klíč nebo udělám co se ti ne-bude líbit." Při tom slově nebude jsem se trošku zadrhla.
Návrat nahoru Goto down
Kenta´shi
Hakai no Sekai (S-rank)
Kenta´shi

PříspěvekPředmět: Re: Pokoje hakai no sekai   Pokoje hakai no sekai - Stránka 3 EmptyTue Sep 13, 2011 1:48 pm

Hovorím, že ho nemám! Poviem a zasmejem sa, čo by si mi urobila? Spýtam sa a nadvihnem obočie.
Návrat nahoru Goto down
Shizuka Yoru
Hakai no Sekai (S-rank)
Shizuka Yoru

PříspěvekPředmět: Re: Pokoje hakai no sekai   Pokoje hakai no sekai - Stránka 3 EmptyTue Sep 13, 2011 1:52 pm

Udělala jsem několik kroků k němu. "Já chci ten klíč!" zopakovala jsem. Tu poslední část jsem ignorovala.
Návrat nahoru Goto down
Kenta´shi
Hakai no Sekai (S-rank)
Kenta´shi

PříspěvekPředmět: Re: Pokoje hakai no sekai   Pokoje hakai no sekai - Stránka 3 EmptyTue Sep 13, 2011 1:53 pm

Eh? Si hluchá? Spýtam sa. Porozhliadol som sa či tu ten kľúč nieje.
Návrat nahoru Goto down
Shizuka Yoru
Hakai no Sekai (S-rank)
Shizuka Yoru

PříspěvekPředmět: Re: Pokoje hakai no sekai   Pokoje hakai no sekai - Stránka 3 EmptyTue Sep 13, 2011 1:56 pm

"Já ti nevěřím. Jsi ho schoval a tak víš kam!" zase jsem udělala několik kroků k němu.
Návrat nahoru Goto down
Kenta´shi
Hakai no Sekai (S-rank)
Kenta´shi

PříspěvekPředmět: Re: Pokoje hakai no sekai   Pokoje hakai no sekai - Stránka 3 EmptyTue Sep 13, 2011 1:58 pm

Neviem, vážne! Poviem a čakám čo chce robiť. Ak by mi chcela jednu vraziť už by to urobila.
Návrat nahoru Goto down
Shizuka Yoru
Hakai no Sekai (S-rank)
Shizuka Yoru

PříspěvekPředmět: Re: Pokoje hakai no sekai   Pokoje hakai no sekai - Stránka 3 EmptyTue Sep 13, 2011 2:01 pm

Povzdechla jsem si a založila ruce na prsou. "Zabít tě málo." A byla by to škoda. Pomyslela jsem si. "Tak ho najdi."
Návrat nahoru Goto down
Kenta´shi
Hakai no Sekai (S-rank)
Kenta´shi

PříspěvekPředmět: Re: Pokoje hakai no sekai   Pokoje hakai no sekai - Stránka 3 EmptyTue Sep 13, 2011 2:03 pm

Nechce sa mi. Poviem a sadnem si na gauč. Je tu lepšie keď si tu. vyplazím na ňu jazyk
Návrat nahoru Goto down
Shizuka Yoru
Hakai no Sekai (S-rank)
Shizuka Yoru

PříspěvekPředmět: Re: Pokoje hakai no sekai   Pokoje hakai no sekai - Stránka 3 EmptyTue Sep 13, 2011 2:09 pm

Už mě nebavilo se s ním pořád přetahovat. Naklonila jsem se k němu a chytila jsem ho pod krkem. "Už mě to nebaví..." řekla jsem poněkud naštvaně i když jsem to tam vůbec nemyslela.
Návrat nahoru Goto down
Kenta´shi
Hakai no Sekai (S-rank)
Kenta´shi

PříspěvekPředmět: Re: Pokoje hakai no sekai   Pokoje hakai no sekai - Stránka 3 EmptyTue Sep 13, 2011 2:11 pm

Zamračil som sa. Eh, š-škrtíš ma... Zadusím s-sa! Poviem potichu kedže ma škrtila.
Návrat nahoru Goto down
Shizuka Yoru
Hakai no Sekai (S-rank)
Shizuka Yoru

PříspěvekPředmět: Re: Pokoje hakai no sekai   Pokoje hakai no sekai - Stránka 3 EmptyTue Sep 13, 2011 2:13 pm

Stisk jsem povolila. "Řekla jsem ti, že tě zabiju. Nemáš klíče, tak sis to uspěchal." ušklíbla jsem se.
Trochu mě překvapilo, že nic neudělal.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Pokoje hakai no sekai   Pokoje hakai no sekai - Stránka 3 Empty

Návrat nahoru Goto down

Pokoje hakai no sekai
Strana 3 z 12Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Les kolem sekai no hakai
» Kancelař šefa hakai no sekai
» Potok kolem hakai no sekai

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Naruto:Story Started :: RPG hra :: Sekai no hakai-
Přejdi na: