Naruto:Story Started
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Přiběh začal

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Obytná časť

Goto down 
+3
Sarata Yuura
Takeshi Yuura
Kinomaru Uchiha
7 posters
AutorZpráva
Kinomaru Uchiha
Jounin (A-Rank)
Kinomaru Uchiha

Poèet pøíspìvkù : 90

Obytná časť Empty
PříspěvekPředmět: Re: Obytná časť   Obytná časť EmptyTue Aug 23, 2011 8:26 pm

Jdu s Mizore a najdu její dům velice rychlo tak běž spát. řeknu ji a jdu pryč.(přesun)
Návrat nahoru Goto down
Takeshi Yuura
Chuunin (C-rank)
Takeshi Yuura

Poèet pøíspìvkù : 88

Obytná časť Empty
PříspěvekPředmět: Re: Obytná časť   Obytná časť EmptyWed Aug 24, 2011 8:03 pm

Konečně jsem přišel se vzkazem v ruce na tu adresu...mám tam jít,nemám tam jít..Nervozně jsem překračoval z místa na místo,až jsem se konečně zastavil u dveří a položil na ně ruku,v doměnce že zaklepu.Ale co řeknu?Jdu na návštevu vaší dcery včera jsem ji poznal?Uplná blbost!Chytl jsem se za vlasy a znovu chodil z místa na místo.Asi po deseti minutách jsem se překonal a pomalinku a zlehka zaklepal na dveře,tak že jsem to slyšel jen já.Yosh mám natrénováno!Zašklebil jsem se nad tou blbostí co jsem si v duchu řekl a konečně po psychivké námaze..zaklepal slyšitelně na dveře..
Návrat nahoru Goto down
Takeshi Yuura
Chuunin (C-rank)
Takeshi Yuura

Obytná časť Empty
PříspěvekPředmět: Re: Obytná časť   Obytná časť EmptyWed Aug 24, 2011 8:16 pm

''No..Ehm..Je Mizori doma?''Snažil jsem se usmívat mile,až to mohlo vypadat úchylně.Sakra to je pech že otevřou zrovna rodiče!I když maminka je vždy hodnější..Na chvíly jsem sklopil pohled k zemi při vzpomínce na válku,a na smrt mých rodičů.''No..Napsala mi adresu,že prý když něco budu potřebovat..Mám se stavit!''Ale co vlastně potřebuju?Bože můj to zas bude trapas..Snažil jsem se usmívat aspoň trochu tak,aby se mě dalo považovat za myslící bytost.
Návrat nahoru Goto down
Takeshi Yuura
Chuunin (C-rank)
Takeshi Yuura

Obytná časť Empty
PříspěvekPředmět: Re: Obytná časť   Obytná časť EmptyWed Aug 24, 2011 8:32 pm

Jen jsem kmital pohledem mezi jejími rodiči a ní a beze slova si zul boty.Tak na tohle vůbec nejsem zvyklej!Tvářil jsem se co nejmileji jsem uměl a vydal se směrem za ní,až jsme konečně došli do jejího pokoje.''Ani ne..Je tu příjemně'',trochu jsem se oklepal,protože mi vyjel mráz po zádech,ale pak jsem byl zase jako socha.Sedl jsem si nejistě na zem a pozoroval ji..''Je to tu hezké!''Řekl jsem a usmál se,prohlížejíc si její pokoj.''Vlastně,je tu nádherně chládek proti venku!''Řekl jsem a trochu se zatřásl,no nedával jsem to na sobě znát..
Návrat nahoru Goto down
Takeshi Yuura
Chuunin (C-rank)
Takeshi Yuura

Obytná časť Empty
PříspěvekPředmět: Re: Obytná časť   Obytná časť EmptyWed Aug 24, 2011 8:45 pm

''Hé?Když jsem odcházel tak se probouzel,ale pak nereagoval..Možná už bude vzhůru možná ne..Ale stalo se to už hodněkrát a závažněji nic mu nebude..''Kývl jsem hlavou a sedl si asi půl metru od ní.''zase tu má výhodu..Holky v plavkách!''Vyplázl jsem na ni jazyk a a můj pohled skončil na jejím župánku.Lehce jsem si oddechl a raději se otočil pryč.už zase?Co se to s tebou dějě!Takeshi uvažuj jako člověk!Žádný sex,žádné vysvlékání jasné!Jsi člověk,neposedlý člověk!Skousl jsem si spodní ret a sledoval studenou zem..
Návrat nahoru Goto down
Takeshi Yuura
Chuunin (C-rank)
Takeshi Yuura

Obytná časť Empty
PříspěvekPředmět: Re: Obytná časť   Obytná časť EmptyWed Aug 24, 2011 8:57 pm

''Jo..Děkuju'',vzal jsem si ji a sledoval ten župánek.Achjo proč já!Panebože netrestej mě za mé říchy!Rychle jsem si jí vzal na sebe,a nechal ji přetáhlou přez hlavu,abych neviděl a vychladl.Zároveň jsem si rukama pokryl část kalhot kde se nohavice sbíhají aby si 'toho' nevšimla XD.Rychle jsem si ji přetáhl přez hlavu a konečně jsem viděl,dal jsem si pevně nohu přez nohu abych toho zakryl co nejvíce a nevinně se usmál.
Návrat nahoru Goto down
Takeshi Yuura
Chuunin (C-rank)
Takeshi Yuura

Obytná časť Empty
PříspěvekPředmět: Re: Obytná časť   Obytná časť EmptyWed Aug 24, 2011 9:16 pm

''Kdyby se schladilo raději něco jiného!''Překřižil jsem nohy ještě víc a uchýlně se usmíval..Vlastně to jinak ani v téhle chvíly nešlo.Proč nemá něco delšího?Trápý mě!Vysvlékal jsem ji pohledem,no nic platné to nebylo stále byla oblečená.''Já se odtud také nehnu!Teda já bych se odsud nehl kdybych tu bydlel!''To byla pěkná pitomost..Probuď se takeshi probuď.Začal jsem si bušit do hlavy,což asi nevypadalo moc přirozeně..''Ehm..Mohly bychom zítra někam zajít..Třeba do horkých pramenů''Tam jsou muži a ženy zvlášť to je pech!Trochu jsem se začertil,no pak jsem se opřel o chladnou zeď u postele..
Návrat nahoru Goto down
Takeshi Yuura
Chuunin (C-rank)
Takeshi Yuura

Obytná časť Empty
PříspěvekPředmět: Re: Obytná časť   Obytná časť EmptyThu Aug 25, 2011 2:52 pm

''pročpak ne?''Nechápavě jsem si jí prohlížel,až mi to konečně docvaklo.Asi nemá ráda zrovna teplo...Zatřásl jsem se a pomalu přišel k oknu,ze kterého jsem se vyklonil.''No..Tak to tam můžeš trochu schladit aspoň tam budeme sami..''Otočil jsem se na ni a vyplázl jazyk.''Skvěle venku je zase 150 stupňů nejméně'',ušklíbl jsem se a zavřel okno abych si dostatečně užil toho příjemného chládku vevnitř.Znovu jsem se podíval na kalhoty,konečně se to vrátilo do průměrného normálu.Jen jsem se ušklíbl a sedl si vedle ní.''Ehm plánuješ něco dělat?''Promyšleně jsem tam přidal šeptku provokativního tonu a nevinně se pousmál.
Návrat nahoru Goto down
Takeshi Yuura
Chuunin (C-rank)
Takeshi Yuura

Obytná časť Empty
PříspěvekPředmět: Re: Obytná časť   Obytná časť EmptyThu Aug 25, 2011 3:07 pm

''Hmm..Na to jsem nepomyslel'',našpulil jsem rty a sklamaně se podíval do země,a pozorně poslouchal co říká.''Hmm..? Jít?''Potichu jsem oddechl a přišel až kní,dokud jsem od ní nebyl asi centimetr.Nahl jsem se k ní a pootevřel ústa.''Nechceš mě tu?''Špitl jsem a rty se jemně dotkl jejího ucha,no pak jsem se znovu oddálil.
Návrat nahoru Goto down
Sarata Yuura
Jounin (B-rank)
Sarata Yuura

Poèet pøíspìvkù : 87

Obytná časť Empty
PříspěvekPředmět: Re: Obytná časť   Obytná časť EmptyThu Aug 25, 2011 3:10 pm

(jooo sluníčko ti škodíí měl by si jít za bráškou xD Razz)
Návrat nahoru Goto down
Uzumaki Takeru
Genin (Kyuubi D-rank)
Uzumaki Takeru

Poèet pøíspìvkù : 45

Obytná časť Empty
PříspěvekPředmět: Re: Obytná časť   Obytná časť EmptyThu Aug 25, 2011 3:14 pm

(pff neser ! Very Happy)
Návrat nahoru Goto down
Takeshi Yuura
Chuunin (C-rank)
Takeshi Yuura

Obytná časť Empty
PříspěvekPředmět: Re: Obytná časť   Obytná časť EmptyThu Aug 25, 2011 3:23 pm

Usmál jsem se a dřepl si kousek před ní..''Hmm..Já jsem tu také rád..''Usmál jsem se a sledoval jí.''Navíc je tu příjemně oproti venku!''Řekl jsem a ušklíbl se.''Mohly bychom někam zajít,někde kde je chládek..Nebo prostě zůstat tady,kde je příjemně a..Měkkoučká postel.''Vyplázl jsem na ni jazyk a sedl si kousíček vedle ní.Tentokrát jsem se natočil,abych byl přípo proti a jednou rukou se opřel o zeď u postele..
Návrat nahoru Goto down
Ken´ichi
Hokage (S-rank)
Ken´ichi

Poèet pøíspìvkù : 189

Obytná časť Empty
PříspěvekPředmět: Re: Obytná časť   Obytná časť EmptyThu Aug 25, 2011 3:37 pm

Vták priletel na okno Mizurinej izby, Začal ďobať do skla aby si ho všimli.
Návrat nahoru Goto down
Ken´ichi
Hokage (S-rank)
Ken´ichi

Poèet pøíspìvkù : 189

Obytná časť Empty
PříspěvekPředmět: Re: Obytná časť   Obytná časť EmptyThu Aug 25, 2011 4:20 pm

Lístok:
Spoiler:
Návrat nahoru Goto down
Takeshi Yuura
Chuunin (C-rank)
Takeshi Yuura

Obytná časť Empty
PříspěvekPředmět: Re: Obytná časť   Obytná časť EmptyThu Aug 25, 2011 6:05 pm

''Ehm'',jen jsem se uculil po jejím rozhovoru a postavil se.''Jo mohly bychom někam jít..''Řekl jsem a usmál se..''Vlastně co bylo na tom ptákovi co přiletěl?''Zeptal jsem se nechápavě a sledoval otevřené okno..
Návrat nahoru Goto down
Arisa Terumi
Mizukage (S-rank)
Arisa Terumi

Poèet pøíspìvkù : 234

Obytná časť Empty
PříspěvekPředmět: Re: Obytná časť   Obytná časť EmptyWed Aug 31, 2011 7:55 am

Přišli jsme do hotelu. Shinji si vzal pokoj s Kasumem a já ho měla sama.
Odemčela jsem pokoj a vešla jsem dovnitř. Rozhlédla jsem se. Klíče jsem nechala v zámu ze vnitř a zamla jsem.
Dala jsem si sprchu a lehla do postele. Po několika minutách jsem usnula.
Návrat nahoru Goto down
Kasume Uky
Genin (Gobi D-rank)
Kasume Uky

Poèet pøíspìvkù : 373

Obytná časť Empty
PříspěvekPředmět: Re: Obytná časť   Obytná časť EmptyWed Aug 31, 2011 10:52 am

Vzbudim se a odejdu.(přesun)
Návrat nahoru Goto down
Arisa Terumi
Mizukage (S-rank)
Arisa Terumi

Poèet pøíspìvkù : 234

Obytná časť Empty
PříspěvekPředmět: Re: Obytná časť   Obytná časť EmptyFri Sep 02, 2011 7:16 pm

Probudila jsem se. Měli bychom se vrátit do Kiri, pokud Hokage nic nebude potřebovat. Nemeškala jsem a šla jsem rovnou za ním, abychom se co nejdříve vrátili domů.
(přesun)
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Obytná časť Empty
PříspěvekPředmět: Re: Obytná časť   Obytná časť Empty

Návrat nahoru Goto down

Obytná časť
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Obytná část

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru