Naruto:Story Started
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Přiběh začal

PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Nemocnice Konohy

Goto down 
+2
Takeshi Yuura
Kinomaru Uchiha
6 posters
Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorZpráva
Kinomaru Uchiha
Jounin (A-Rank)
Kinomaru Uchiha

Poèet pøíspìvkù : 90

Nemocnice Konohy Empty
PříspěvekPředmět: Nemocnice Konohy   Nemocnice Konohy EmptyMon Aug 22, 2011 5:35 pm

...
Návrat nahoru Goto down
Takeshi Yuura
Chuunin (C-rank)
Takeshi Yuura

Poèet pøíspìvkù : 88

Nemocnice Konohy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Konohy   Nemocnice Konohy EmptyWed Aug 24, 2011 1:22 pm

Sledoval jsem jak ho odnášejí na lehátku,ale pak jsem hned zakroutil hlavou a protřel si oči.Je to jako vždycky..nic mu nebude.Tedy doufám..Měl by se tu pečeť naučit co nejrychleji ovládat..Zvedl jsem levouf dlaň a můj zrak spočinul na pečeti na mé ruce,dva překrývající se Diamanty.Skousl jsem si spodní ret a ruku znovu volně svěsil podél těla.Sedl jsem si vedle Mizore a rychle sebou cukl.Položil jsem pomalu ruku na lavici,na které byl led.Na tohle si nezvyknu ale je to..příjemné!Usmál jsem se a přiblížil se blíž k ní,abych se mohl chladit.''Hmm..nic mu nebude takhle je to vždy..''Znovu jsem se podíval na svou pečeť,ale pak jsem rychle ruku schoval za záda a koukal se Mizore do očí..''Ani jsem si toho pořádně nevšiml..Víš že jsi hezká?''Usmál jsem se a sedl si tak,abych byl co největší plochou svého těla na ledu..
Návrat nahoru Goto down
Takeshi Yuura
Chuunin (C-rank)
Takeshi Yuura

Nemocnice Konohy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Konohy   Nemocnice Konohy EmptyWed Aug 24, 2011 2:09 pm

''Hmm?Jo takhle.''Vyplázl jsem na ni jazyk,ale ani se o kousíček neposunul.''Třeba mi nejde jen o chlazení'',uculil jsem se a trochu se odtáhl.Sedl jsem si rovně,ale pochvilce jsem se začal tak nějak..Nepřirozeně šponovat,tak abych viděl trochu víc z poza její sukně.Hned jsem se jí nevinně podíval do očí,a když jsem uviděl její výraz,tak mi podklouzly ruce a já sjel ze sedačky na zem.''Au'',pohladil jsem si vlasy a rychle vstal.''Jdu na chvíly na čerstvý vzduch'',řekl jsem,vzal za páčku u plastového okna a otevřel ho,počemž jsem z něj dopůl těla vylezl.Pohledem jsem přejížděl po Mizore a její kraťoučké sukni,ale nedával jsem na sobě nic znát.po pár minutách jsem konečně s těží odvrátil pohled a podepřel si hlavu.Bylo hezky no spíš vedro asi 31 stupňů a to ve stínu..Sledoval jsem azurovou oblohu a jen se spokojeně usmíval.
Návrat nahoru Goto down
Takeshi Yuura
Chuunin (C-rank)
Takeshi Yuura

Nemocnice Konohy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Konohy   Nemocnice Konohy EmptyWed Aug 24, 2011 2:26 pm

Jen jsem si poslechl výklad doktora,no než jsem stihl cokoliv říct odešel..Jen jsem si oddechl a obrátilse směrem tam kam odešla Mizori.Po chvilce jsem se podíval do země a pomalu vyrazil na pokoj.Zaklepal jsem a vstoupil.Spozoroval jsem bratra na lůžku,hned jsem si sedl vedle něj a pozoroval ho.Asi po deseti minutách jsem vedle něho také usnul..
Návrat nahoru Goto down
Sarata Yuura
Jounin (B-rank)
Sarata Yuura

Poèet pøíspìvkù : 87

Nemocnice Konohy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Konohy   Nemocnice Konohy EmptyWed Aug 24, 2011 7:46 pm

zívl jsem si a pomalu se vzbdil
Návrat nahoru Goto down
Takeshi Yuura
Chuunin (C-rank)
Takeshi Yuura

Nemocnice Konohy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Konohy   Nemocnice Konohy EmptyWed Aug 24, 2011 7:58 pm

Hé?Pootevřel jsem oči a pak se rychle oklepal a snažil se rozhýbat krk..Usnout v sedě není nic příjemné!Zasténal jsem což připomínalo zívnutí a vstal.''Hmm?Spíš halo'',podíval jsem se na bratra který vypadal že bude vstávat,ale pak zase neragoval.Hmm,tak asi nic.Přečetl jsem si viditelný vzkaz a usmál se.Jasně že tě potřebuju.Vyplázl jsem jazyk a znovu se podíval na bratr.Snad až přijdu budeš už v poho..Usmál jsem se a zmizel..
Návrat nahoru Goto down
Sarata Yuura
Jounin (B-rank)
Sarata Yuura

Poèet pøíspìvkù : 87

Nemocnice Konohy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Konohy   Nemocnice Konohy EmptyWed Aug 24, 2011 8:08 pm

"heeee to mě vymění za holku ?" vztal jsem a vyběhl z nemocnice
Návrat nahoru Goto down
Takeshi Yuura
Chuunin (C-rank)
Takeshi Yuura

Nemocnice Konohy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Konohy   Nemocnice Konohy EmptyWed Aug 24, 2011 8:08 pm

(ty jsi taky kus vola..Kdybych věděl že jsi tu máš být na skype !! Very Happy)
Návrat nahoru Goto down
Ken´ichi
Hokage (S-rank)
Ken´ichi

Poèet pøíspìvkù : 189

Nemocnice Konohy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Konohy   Nemocnice Konohy EmptyFri Aug 26, 2011 7:23 pm

Prileteli sme pred nemocnicu. Zoskočil som aj s Takeshim v náruči dolu a šiel som dnu. Lekári ho dali na lôžko a zistili čo mu je. Mal otras mozgu. Vlastne kto by nemal keď v rýchlosti nabúra hlavou do kovu. Ale bol v poriadku. Hlavu mal obviazanú. Asi si tu jeden deň poleží. Sadol som si na stoličku a čakal som či sa náhodou nezobudí.
Návrat nahoru Goto down
Ken´ichi
Hokage (S-rank)
Ken´ichi

Poèet pøíspìvkù : 189

Nemocnice Konohy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Konohy   Nemocnice Konohy EmptyFri Aug 26, 2011 7:38 pm

Vzdychol som si a postavil som sa zo stoličky. Nechal som ho spať a ja som sa vydal pred budovu Hokage.
(presun)
Návrat nahoru Goto down
Yuutakata Haruka
Šéf Hakai no Sekai (S-rank)
Yuutakata Haruka

Poèet pøíspìvkù : 228

Nemocnice Konohy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Konohy   Nemocnice Konohy EmptyFri Sep 02, 2011 12:29 pm

přišel jsem položil jsem mizore na lehatko "prosím postarejte se o ní"

"ano počkejte tu"

"ano" sednu si na židličku po půl hodině mně jedna sestřička zavolala

"pane pojdte mužete za ní jít ale opatrně" usměje se na mně a odejde

vešel jsem do pokoje a sedl jsem si vedle postele a čekal jsem až se probere "prosím bud v pohodě" usměju se na mizore mile
Návrat nahoru Goto down
https://story-start.superforo.net
Yuutakata Haruka
Yuutakata Haruka

Nemocnice Konohy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Konohy   Nemocnice Konohy EmptyFri Sep 02, 2011 12:38 pm

"jsi v pořádku" otažu se mile a podám jí prašek se skleničkou "maš to polknout" usměju se a podívám se na mizore
Návrat nahoru Goto down
Yuutakata Haruka
Yuutakata Haruka

Nemocnice Konohy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Konohy   Nemocnice Konohy EmptyFri Sep 02, 2011 12:48 pm

"pamatuješ si na všechno" otažu se usměju se na mizore "potřebuješ ještě něco" otažu se a pořadně se opřu protože než se mizore zbudila malem jsem usnul
Návrat nahoru Goto down
Yuutakata Haruka
Yuutakata Haruka

Nemocnice Konohy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Konohy   Nemocnice Konohy EmptyFri Sep 02, 2011 12:54 pm

"noo" poškrabu se na temeni "no objevil jsem se za tebou a udeřil jsem tě do hlavy" usměju se trošku trapně
Návrat nahoru Goto down
Yuutakata Haruka
Yuutakata Haruka

Nemocnice Konohy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Konohy   Nemocnice Konohy EmptyFri Sep 02, 2011 12:59 pm

"jo jsi v pořadku" usměju se "klidně mužeš jít" výjdu ven dojdu si k automatu a vytahnu si limonadu dojdu zpatky do pokoje "chceš taky" otažu se
Návrat nahoru Goto down
Kasume Uky
Genin (Gobi D-rank)
Kasume Uky

Poèet pøíspìvkù : 373

Nemocnice Konohy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Konohy   Nemocnice Konohy EmptyFri Sep 02, 2011 2:27 pm

Najdu ji.

Mizore-sama co se vám stalo? zeptám se a v očích mam slzy
Návrat nahoru Goto down
Kasume Uky
Genin (Gobi D-rank)
Kasume Uky

Nemocnice Konohy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Konohy   Nemocnice Konohy EmptyFri Sep 02, 2011 5:22 pm

No já se o vás bál. řeknu a sklonim hlavu.A pak se zase podívám
Běžte si lehnout prosím. Poprosil jsem ji velice mile a bylo vidět,že jsem se o ní hrozně bál.
Návrat nahoru Goto down
Kasume Uky
Genin (Gobi D-rank)
Kasume Uky

Nemocnice Konohy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Konohy   Nemocnice Konohy EmptyFri Sep 02, 2011 5:44 pm

Stoupl jsem si před Mizore

Potom si dáme rámen nejdřív si půjdete odpočinout! řeknu naštvaně a nechtěl jsem ji pouštět.Stál jsem nakraji schodu a začal jsem mávat rukama protože jsem skoro padal
Návrat nahoru Goto down
Kasume Uky
Genin (Gobi D-rank)
Kasume Uky

Nemocnice Konohy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Konohy   Nemocnice Konohy EmptyFri Sep 02, 2011 5:59 pm

Došel jsem dolů pro nějaké jídlo a přišel jsem k Mizore a podal jí ho.
Návrat nahoru Goto down
Yuutakata Haruka
Yuutakata Haruka

Nemocnice Konohy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Konohy   Nemocnice Konohy EmptyFri Sep 02, 2011 6:08 pm

"až ti bude trošku líp tak tě nekam vezmu" usměju se mile a opřu se pořadně o stěnu otevřu si svou limonadu a pomalu jí zařnu pít
Návrat nahoru Goto down
Kasume Uky
Genin (Gobi D-rank)
Kasume Uky

Nemocnice Konohy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Konohy   Nemocnice Konohy EmptyFri Sep 02, 2011 6:16 pm

Mizore-sama musím vám něco říct jste pro mě velice blízká a jste pro mě jediný kamarád jakého jsem měl.Zachránila jste mě už 2x teď vám to musim nějak splatit. řeknu unaveně
Návrat nahoru Goto down
Yuutakata Haruka
Yuutakata Haruka

Nemocnice Konohy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Konohy   Nemocnice Konohy EmptyFri Sep 02, 2011 6:30 pm

"to zjistíš až tam bude" zazubím se "uvidíš lidi co pracují pode mnou" protáhnu se "a až se vylečíš tak tě zvu na co budeš chtít" usměju se
Návrat nahoru Goto down
Kasume Uky
Genin (Gobi D-rank)
Kasume Uky

Nemocnice Konohy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Konohy   Nemocnice Konohy EmptyFri Sep 02, 2011 6:31 pm

Děkuju. řeknu a dám si ho do pusy
Sedl jsem si na židli a díval se na Mizore měl jsem o ní docela velký strach

Yanton Usimi! Oběví se blog z ptáčka
Yanton:Kumi oběví se tuška z ptáčka použil jsem znovu své kekkei genkai a začnu kreslit dám si lízátko do sáčku.Začnu být hrozně ospalý a usnu a ze židle spadnu na zem a pořád spim.
Návrat nahoru Goto down
Kasume Uky
Genin (Gobi D-rank)
Kasume Uky

Nemocnice Konohy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Konohy   Nemocnice Konohy EmptyFri Sep 02, 2011 6:38 pm

Můj blog a tuška se promění na dva ptáčky a ty odletějí.Někomu možná mohlo dojít o čem moje kekkei genkai je
Návrat nahoru Goto down
Yuutakata Haruka
Yuutakata Haruka

Nemocnice Konohy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Konohy   Nemocnice Konohy EmptyFri Sep 02, 2011 6:39 pm

"jo dobrý" vstanu z židle zvednu kasumeho ze zemně a poskládám z 3 židlí něco jako provizorní postel a položil sem ho tam "jestli chceš mužem zajít i ted na jídlo" usměju se a sednu si zpět do židle
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Nemocnice Konohy Empty
PříspěvekPředmět: Re: Nemocnice Konohy   Nemocnice Konohy Empty

Návrat nahoru Goto down

Nemocnice Konohy
Strana 1 z 3Jdi na stránku : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Nemocnice v Kiri
» Okolí Konohy