| Nemocnice Konohy | |
|
+2Takeshi Yuura Kinomaru Uchiha 6 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
Kinomaru Uchiha Jounin (A-Rank)
Poèet pøíspìvkù : 90 Join date : 22. 08. 11
| Předmět: Nemocnice Konohy Mon Aug 22, 2011 5:35 pm | |
| | |
|
| |
Takeshi Yuura Chuunin (C-rank)
Poèet pøíspìvkù : 88 Join date : 22. 08. 11 Age : 28
| Předmět: Re: Nemocnice Konohy Wed Aug 24, 2011 1:22 pm | |
| Sledoval jsem jak ho odnášejí na lehátku,ale pak jsem hned zakroutil hlavou a protřel si oči.Je to jako vždycky..nic mu nebude.Tedy doufám..Měl by se tu pečeť naučit co nejrychleji ovládat..Zvedl jsem levouf dlaň a můj zrak spočinul na pečeti na mé ruce,dva překrývající se Diamanty.Skousl jsem si spodní ret a ruku znovu volně svěsil podél těla.Sedl jsem si vedle Mizore a rychle sebou cukl.Položil jsem pomalu ruku na lavici,na které byl led.Na tohle si nezvyknu ale je to..příjemné!Usmál jsem se a přiblížil se blíž k ní,abych se mohl chladit.''Hmm..nic mu nebude takhle je to vždy..''Znovu jsem se podíval na svou pečeť,ale pak jsem rychle ruku schoval za záda a koukal se Mizore do očí..''Ani jsem si toho pořádně nevšiml..Víš že jsi hezká?''Usmál jsem se a sedl si tak,abych byl co největší plochou svého těla na ledu.. | |
|
| |
| Předmět: Re: Nemocnice Konohy Wed Aug 24, 2011 2:09 pm | |
| ''Hmm?Jo takhle.''Vyplázl jsem na ni jazyk,ale ani se o kousíček neposunul.''Třeba mi nejde jen o chlazení'',uculil jsem se a trochu se odtáhl.Sedl jsem si rovně,ale pochvilce jsem se začal tak nějak..Nepřirozeně šponovat,tak abych viděl trochu víc z poza její sukně.Hned jsem se jí nevinně podíval do očí,a když jsem uviděl její výraz,tak mi podklouzly ruce a já sjel ze sedačky na zem.''Au'',pohladil jsem si vlasy a rychle vstal.''Jdu na chvíly na čerstvý vzduch'',řekl jsem,vzal za páčku u plastového okna a otevřel ho,počemž jsem z něj dopůl těla vylezl.Pohledem jsem přejížděl po Mizore a její kraťoučké sukni,ale nedával jsem na sobě nic znát.po pár minutách jsem konečně s těží odvrátil pohled a podepřel si hlavu.Bylo hezky no spíš vedro asi 31 stupňů a to ve stínu..Sledoval jsem azurovou oblohu a jen se spokojeně usmíval. | |
|
| |
| Předmět: Re: Nemocnice Konohy Wed Aug 24, 2011 2:26 pm | |
| Jen jsem si poslechl výklad doktora,no než jsem stihl cokoliv říct odešel..Jen jsem si oddechl a obrátilse směrem tam kam odešla Mizori.Po chvilce jsem se podíval do země a pomalu vyrazil na pokoj.Zaklepal jsem a vstoupil.Spozoroval jsem bratra na lůžku,hned jsem si sedl vedle něj a pozoroval ho.Asi po deseti minutách jsem vedle něho také usnul.. | |
|
| |
Sarata Yuura Jounin (B-rank)
Poèet pøíspìvkù : 87 Join date : 22. 08. 11
| Předmět: Re: Nemocnice Konohy Wed Aug 24, 2011 7:46 pm | |
| zívl jsem si a pomalu se vzbdil | |
|
| |
| Předmět: Re: Nemocnice Konohy Wed Aug 24, 2011 7:58 pm | |
| Hé?Pootevřel jsem oči a pak se rychle oklepal a snažil se rozhýbat krk..Usnout v sedě není nic příjemné!Zasténal jsem což připomínalo zívnutí a vstal.''Hmm?Spíš halo'',podíval jsem se na bratra který vypadal že bude vstávat,ale pak zase neragoval.Hmm,tak asi nic.Přečetl jsem si viditelný vzkaz a usmál se.Jasně že tě potřebuju.Vyplázl jsem jazyk a znovu se podíval na bratr.Snad až přijdu budeš už v poho..Usmál jsem se a zmizel.. | |
|
| |
Sarata Yuura Jounin (B-rank)
Poèet pøíspìvkù : 87 Join date : 22. 08. 11
| Předmět: Re: Nemocnice Konohy Wed Aug 24, 2011 8:08 pm | |
| "heeee to mě vymění za holku ?" vztal jsem a vyběhl z nemocnice | |
|
| |
| Předmět: Re: Nemocnice Konohy Wed Aug 24, 2011 8:08 pm | |
| (ty jsi taky kus vola..Kdybych věděl že jsi tu máš být na skype !! ) | |
|
| |
Ken´ichi Hokage (S-rank)
Poèet pøíspìvkù : 189 Join date : 21. 08. 11
| Předmět: Re: Nemocnice Konohy Fri Aug 26, 2011 7:23 pm | |
| Prileteli sme pred nemocnicu. Zoskočil som aj s Takeshim v náruči dolu a šiel som dnu. Lekári ho dali na lôžko a zistili čo mu je. Mal otras mozgu. Vlastne kto by nemal keď v rýchlosti nabúra hlavou do kovu. Ale bol v poriadku. Hlavu mal obviazanú. Asi si tu jeden deň poleží. Sadol som si na stoličku a čakal som či sa náhodou nezobudí. | |
|
| |
Ken´ichi Hokage (S-rank)
Poèet pøíspìvkù : 189 Join date : 21. 08. 11
| Předmět: Re: Nemocnice Konohy Fri Aug 26, 2011 7:38 pm | |
| Vzdychol som si a postavil som sa zo stoličky. Nechal som ho spať a ja som sa vydal pred budovu Hokage. (presun) | |
|
| |
Yuutakata Haruka Šéf Hakai no Sekai (S-rank)
Poèet pøíspìvkù : 228 Join date : 21. 08. 11
| Předmět: Re: Nemocnice Konohy Fri Sep 02, 2011 12:29 pm | |
| přišel jsem položil jsem mizore na lehatko "prosím postarejte se o ní"
"ano počkejte tu"
"ano" sednu si na židličku po půl hodině mně jedna sestřička zavolala
"pane pojdte mužete za ní jít ale opatrně" usměje se na mně a odejde
vešel jsem do pokoje a sedl jsem si vedle postele a čekal jsem až se probere "prosím bud v pohodě" usměju se na mizore mile | |
|
| |
| Předmět: Re: Nemocnice Konohy Fri Sep 02, 2011 12:38 pm | |
| "jsi v pořádku" otažu se mile a podám jí prašek se skleničkou "maš to polknout" usměju se a podívám se na mizore | |
|
| |
| Předmět: Re: Nemocnice Konohy Fri Sep 02, 2011 12:48 pm | |
| "pamatuješ si na všechno" otažu se usměju se na mizore "potřebuješ ještě něco" otažu se a pořadně se opřu protože než se mizore zbudila malem jsem usnul | |
|
| |
| Předmět: Re: Nemocnice Konohy Fri Sep 02, 2011 12:54 pm | |
| "noo" poškrabu se na temeni "no objevil jsem se za tebou a udeřil jsem tě do hlavy" usměju se trošku trapně | |
|
| |
| Předmět: Re: Nemocnice Konohy Fri Sep 02, 2011 12:59 pm | |
| "jo jsi v pořadku" usměju se "klidně mužeš jít" výjdu ven dojdu si k automatu a vytahnu si limonadu dojdu zpatky do pokoje "chceš taky" otažu se | |
|
| |
Kasume Uky Genin (Gobi D-rank)
Poèet pøíspìvkù : 373 Join date : 24. 08. 11
| Předmět: Re: Nemocnice Konohy Fri Sep 02, 2011 2:27 pm | |
| Najdu ji.
Mizore-sama co se vám stalo? zeptám se a v očích mam slzy | |
|
| |
| Předmět: Re: Nemocnice Konohy Fri Sep 02, 2011 5:22 pm | |
| No já se o vás bál. řeknu a sklonim hlavu.A pak se zase podívám Běžte si lehnout prosím. Poprosil jsem ji velice mile a bylo vidět,že jsem se o ní hrozně bál. | |
|
| |
| Předmět: Re: Nemocnice Konohy Fri Sep 02, 2011 5:44 pm | |
| Stoupl jsem si před Mizore
Potom si dáme rámen nejdřív si půjdete odpočinout! řeknu naštvaně a nechtěl jsem ji pouštět.Stál jsem nakraji schodu a začal jsem mávat rukama protože jsem skoro padal | |
|
| |
| Předmět: Re: Nemocnice Konohy Fri Sep 02, 2011 5:59 pm | |
| Došel jsem dolů pro nějaké jídlo a přišel jsem k Mizore a podal jí ho. | |
|
| |
| Předmět: Re: Nemocnice Konohy Fri Sep 02, 2011 6:08 pm | |
| "až ti bude trošku líp tak tě nekam vezmu" usměju se mile a opřu se pořadně o stěnu otevřu si svou limonadu a pomalu jí zařnu pít | |
|
| |
| Předmět: Re: Nemocnice Konohy Fri Sep 02, 2011 6:16 pm | |
| Mizore-sama musím vám něco říct jste pro mě velice blízká a jste pro mě jediný kamarád jakého jsem měl.Zachránila jste mě už 2x teď vám to musim nějak splatit. řeknu unaveně | |
|
| |
| Předmět: Re: Nemocnice Konohy Fri Sep 02, 2011 6:30 pm | |
| "to zjistíš až tam bude" zazubím se "uvidíš lidi co pracují pode mnou" protáhnu se "a až se vylečíš tak tě zvu na co budeš chtít" usměju se | |
|
| |
| Předmět: Re: Nemocnice Konohy Fri Sep 02, 2011 6:31 pm | |
| Děkuju. řeknu a dám si ho do pusy Sedl jsem si na židli a díval se na Mizore měl jsem o ní docela velký strach
Yanton Usimi! Oběví se blog z ptáčka Yanton:Kumi oběví se tuška z ptáčka použil jsem znovu své kekkei genkai a začnu kreslit dám si lízátko do sáčku.Začnu být hrozně ospalý a usnu a ze židle spadnu na zem a pořád spim. | |
|
| |
| Předmět: Re: Nemocnice Konohy Fri Sep 02, 2011 6:38 pm | |
| Můj blog a tuška se promění na dva ptáčky a ty odletějí.Někomu možná mohlo dojít o čem moje kekkei genkai je | |
|
| |
| Předmět: Re: Nemocnice Konohy Fri Sep 02, 2011 6:39 pm | |
| "jo dobrý" vstanu z židle zvednu kasumeho ze zemně a poskládám z 3 židlí něco jako provizorní postel a položil sem ho tam "jestli chceš mužem zajít i ted na jídlo" usměju se a sednu si zpět do židle | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nemocnice Konohy | |
| |
|
| |
| Nemocnice Konohy | |
|